telemarketingcampagne | Telemarketing GTMB
Geen
Toeters
Maar
Bellen
Bestandsselectie Nabellen mailings Telemarketingbureau Zaltbommel
Geen
Toeters
Maar
Bellen

GTMB regelt elke telefonische dienstverlening

GTMB Telemarketing regelt uw salescampagne. We maken afspraken met bestaande of potentiële klanten, verkopen telefonisch producten of diensten, bellen klanten na mailings, verzorgen uw databasebeheer en klantevaluaties. Wij helpen u graag bij elk callcenterproject, zodat u zich kan richten op uw eigen werkzaamheden. Voor meer informatie belt u 036-7850612 of stuurt u een bericht

Agendaplanning en bezoekafspraken

Laat de efficiëntie van uw buitendienst in hoge mate toenemen door GTMB afspraken met - bestaande of potentiële - klanten voor u te plannen.

Direct nadat we de afspraak op datum en tijd voor u hebben ingepland, ontvangt u van ons de afspraak per e-mail. Hierin staan alle relevante informatie, waaronder de NAW-gegevens, een verslag van het gesprek en de naam van onze agent.

Telefonische verkoop

De agents van GTMB zijn goed getrainde en ervaren verkopers. Telefonische verkoop vraagt om doorzettingsvermogen en een commerciële instelling, wat al onze verkopers bezitten. Hierdoor zijn ze in staat de verkoop van uw product of dienst succesvol af te ronden. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van advertentieruimte aan potentiële adverteerders. Uw campagne gelijk opzetten? Vraag een offerte aan.

Bestandsselectie

Adressen zijn de sleutels die toegang bieden tot nieuwe contacten, nieuwe opdrachten en meer omzet. Het juiste adres, compleet met contactpersoon en andere actuele bedrijfsgegevens, vormt de basis van een succesvolle marketingcampagne. GTMB verzorgt het databasebeheer op uw bestand. Hierdoor beschikt u op elk gewenst moment over een up-to-date (klanten)bestand, dat we continue actualiseren, aanvullen en opschonen.

Professioneel advies voor de juiste doelgroep
Kent u uw doelgroepen? Hoe identificeert u uw meest kansrijke groep prospects? En weet u welke klantgroepen het meest aantrekkelijk zijn voor cross-selling? Om het succes van uw commerciële acties te vergroten, is het van groot belang dat u over de juiste doelgroep beschikt. Maar dan moet u wel weten wie uw doelgroep is. Het vaststellen van doelgroepen is maatwerk. Hoe scherper u uw doelgroepen definieert, hoe persoonlijker en passender u uw klanten en prospects kunt benaderen. Wij hebben de kennis en ervaring om u daarbij te ondersteunen. Voor allerlei vraagstukken rondom doelgroepen zijn wij uw professionele sparringpartner. Maar naast deze praktische adviezen, kunt u ook op ons rekenen voor bredere ondersteuning. Doelgroepen staan immers niet op zichzelf. Aan welke adviezen we dan denken? Bijvoorbeeld over aanvullende datacollectie, leadgeneratie en diepgaande analyses.

Nabellen mailings

In deze drukke tijden is het versturen van een mailing niet meer voldoende. Bedrijven worden overspoeld door mailings en vaak komen ze niet gericht aan. Wij geven u graag advies over de meest effectieve mailings. Door gebruik te maken van de na-belservice van GTMB, wordt het rendement op uw mailing met gemiddeld 10% verhoogd. Tevens draagt het nabellen van (potentiële) klanten bij aan een positieve beeldvorming van uw bedrijf. 

Evaluaties

GTMB verzorgt telefonische en webgebaseerde evaluaties en onderzoeken, zoals een markt- of klanttevredenheidsonderzoek. U kunt ervoor kiezen om klanten wel of niet anoniem deel te laten nemen aan het onderzoek. U ontvangt altijd een uitgebreid managementrapportage, waar u mee aan de slag kunt.

Werkwijze

Na het bepalen van de doelgroep en het doorspreken van de campagne vragen wij of uw organisatie onze checklist invult. Op basis van deze checklist ontwikkelen we een script. Een (potentiële) klant die door een agent van GTMB wordt gebeld, gaat ervan uit dat hij iemand van uw organisatie aan de lijn heeft. Wij vinden het belangrijk om als zodanig beschouwd te worden, omdat dit de persoonlijke benadering bevordert.

Het kan voorkomen dat een bepaalde actie minder verloopt als verwacht. Dit kaarten we snel aan, zodat we samen tot een betere aanpak kunnen komen. Ons bureau beschikt over zeer korte communicatielijnen. Strategiewijzigingen zijn dan ook snel doorgevoerd.

Op het gebied van automatisering kan meestal een koppeling gemaakt worden. Adressen worden digitaal aangeleverd, zodat u deze in uw eigen relatiesysteem kunt plaatsen. Wij kunnen met de meeste softwarepakketten uit de voeten. Heeft u een web-enabled CRM-systeem, dan verwerken wij mutaties direct in uw systeem.